Източник Фокус, снимка pixabay.comПолицаи събраха банкноти на обща парична стойност близо

...
Източник Фокус, снимка pixabay.comПолицаи събраха банкноти на обща парична стойност близо
Коментари Харесай

Полицаи събраха близо 10 000 евро, банкнотите разпилени по улица в Хърватия

Източник " Фокус ", снимка pixabay.com

Полицаи събраха банкноти на обща парична стойност близо 10 000 евро разпилени по улица в хърватския град Сплит. Акцията по събирането им продължила цяла нощ, оповестява локалното издание „ Слободна Далмация ”, представено от „ Фокус ” .

Медията добавя, че парите са били изхвърлени от банкомат, намиращ се наоколо до пощенски клон след кражба. Малко след среднощ крадецът е отстранил част от предния панел над екрана, обвързван с вътрешните съоръжения и дал инструкции на устройството да подава банкноти. Той събрал забележителна сума, без да знае, че е задействана тревога която е известила способената охранителна компания. Неин чиновник бързо дошъл на мястото, доближил се до мъжа и го попитал дали има потребност от помощ. Крадецът се объркал и не споделил нищо, след което служителят по сигурността предположил, че става въпрос за чужд който не е схванал въпроса.

Тогава причинителят на действието избягал и банкоматът почнал да изхвърля пари на улицата. Веднага са били извикани полицейски чиновници, които са събрали към 70 000 куни, или към 9 500 евро. Повече от 30 000 евро са били откраднати от банкомата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР